Veszprém

2016.06.23. 10:41

Szellemidézés, fényfestés

Veszprém - A Művészetek Háza több helyszínen is várja a látogatókat a Galériák Éjjele - Múzeumok Éjszakája, SZELLEMképek – KÉPszellemek találkozása elnevezésű rendezvényén június 25-én.

Kutasi Zsófia

A Modern Képtár – Vass László Gyűjteményben  16 -17.30 óráig Kaleidoszkóp festékkel – Halmi-Horváth István Fehéregyensúly című kiállításán tárlatvezetés és szabad alkotás várja az érdeklődőket, akiket a művész kalauzol a kiállításán és a festészet rejtelmeiben.

17-19 óráig tart az Óriáspapír Hősök – óriás papíron óriás művészet a Vár utcán a Hősök kapujánál.

17.45 órától Rejtelmek a Csikász Galériától a Dubniczay-palotáig címmel játékos idegenvezetés a Vár utcán Hasprai Katinka idegenvezető és Kilián László író közreműködésével.

A Dubniczay-palotában folyamatos programokkal várják a látogatókat. 18 órától Reklámozzuk magunkat! címmel molinó-festés az udvaron, mini „fényes” show a kapualjban. „Ilyet én is tudok csinálni” címmel  alkotás a Magtárban berendezett „műteremben”.

18 órakor versek ihlette képek címmel Tóth Loon színművész fest, mesél, beszélget.

19 órakor Slam Poetry-vágta a palota barokk szárnyán.

20 órától Time Out Duo koncert Dubniczay-palota udvarán. 20.45 órakor képek ihlette versek címmel irodalmi séta Tóth Loon színművésszel a Morandini-teremben.

22 órakor a Várgaléria – Piarista Gimnázium – Csikász Galéria területén képzőművészek vezetésével zárul a Veszprémi Tavaszi Tárlat.

23 órakor Fényes meglepetések címmel vetítések Dubniczay-palota épületére.

24 órakor Szellemidézés a László Károly Gyűjteményben - közreműködnek a Művészet és a művészek szellemei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!