Veszprém

2015.07.04. 18:31

Sikeres családi nap az idősotthonban

Veszprém – Bokrétaünnepséggel kötötték egybe az ötödször megrendezett családi és baráti napot az Életöröm Idősek Otthonában szombaton.

Marton Attila

Az intézmény egy tizenhat lakóegységből álló épülettel bővül, az építkezés a napokban érte el a legmagasabb pontját, amelyet az otthon jelenlegi és az új épületrész leendő lakóival és hozzátartozóikkal ünnepeltünk, mondta érdeklődésünkre B. Kissné Nemes Ágnes, az idősek otthona vezetője. Az épületet római katolikus diakónus, valamint evangélikus és református lelkészek is megáldották.

A bokrétaünnepség után tartott kulturális programok keretében fellépett az intézmény dalköre, műsort adtak színjátszói és Hatás Andrea énekesnő is, valamint az egyik lakó szavalatát is meghallgathatták az érdeklődők. A rendezvény veteránmotor-bemutatóval zárult. A programok részeként babgulyást is főztek, valamint a Várfok Alapítvány révén játszósarok és kézműves foglalkozás is várta az apróságokat.

A rendezvényen köszöntőt mondott Brányi Mária alpolgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!