Veszprém

2016.12.29. 15:06

Anda György: fontos a kiegyensúlyozottság!

Veszprém - Legfontosabb a biztonság, szögezte le a jövő évet érintő kérdésünkre Anda György rendőr ezredes, megbízott Veszprém megyei rendőr-főkapitány, akit rövid összegzésre kértünk. Azt is elmondta, bízik a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapat Bajnokok Ligája győzelmében.

Kovács Erika

Anda György rendőr ezredes a 2017-es évet tekintve Veszprémben továbbra is a kiegyensúlyozott közbiztonságot tűzte ki a rendőrség legfőbb céljának, különös tekintettel az idegenforgalmi szezonra.Kiemeltnek tekinti továbbá szakmai eredményeik megtartását, illetőleg azt, hogy munkájukat a jövőben is az emberek elégedettsége kísérje.

A megbízott megyei főkapitány a rendőrség egyik kiemelt feladatának jelölte meg 2017-ben a FINA Úszó-világbajnokság nyílt vízi versenyszámainak biztosítását, amit Balatonfüreden rendeznek majd meg.

Ami a magánéletét illeti,  továbbra is azon lesz, hogy kevés szabadidejét aktívan, tartalmasan töltse el családjával együtt. Sportkedvelő lévén pedig nagyon bízik abban, hogy a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapat győztesen kerül ki a Bajnokok Ligája küzdelméből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!