Veszprém

2016.02.27. 15:59

Gazdag túraév mögött a bakonyosok

Veszprém – Nagyszámú tagságának részvételével tartotta meg közgyűlését a veszprémi székhelyű Bakony Természetbarát Egyesület a Zóna étteremben.

Jákói Bernadett

A város legrégibb egyesületi múltjával és legnagyobb tagságával rendelkező, idén újraalapításának 25. jubileumát ünneplő természetjáró szervezete életében nemcsak a tavalyi év zárult kiemelkedő eredménnyel, de az elkövetkező év is gazdag programot ígér a természetjáróknak, a túraséták kedvelőinek. A közgyűlés megkezdése előtt egyperces néma felállással emlékeztek a tavalyi évben elhunyt sporttársakra is.

Harkai Ferenc (jobbról) Veszprém megye 5., a Bakony Természetbarát Egyesület legeredményesebb férfi túrázója lett 2015-ben

Balázs Ferenc elnök köszöntőjében kiemelte, hogy a bakancsos túrázók az egyre népszerűbb teljesítménytúrákat, az autóbuszos kirándulásokat részesítik előnyben, de az egyesület emellett túramozgalmakat és városismereti sétatúrákat is szervez minden korosztály és valamennyi túraműfajt kedvelő számára. A hivatalos szervezeti beszámolók után az elismerések átadásán több eredményes természetjáró kapott minősítő jelvényt. A Bakony Természetbarát Egyesület 2015. évi legjobb férfi túrázója Harkai Ferenc lett, aki ezzel az elismeréssel megyei szinten 5. helyezésben is részesült. A rendezvény vidám hangulatú tombolával és közös ebéddel zárult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!