Veszprém

2015.06.05. 10:11

Ismét olvasói nap az állatkertben

Veszprém - Június 7-én, vasárnap, 11 órakor kezdődik az a közönségtalál-kozó, amelyet a Napló kiadója szervez olvasóinak a veszprémi állatkertben.

PLT-információ

A Pannon Lapok Társasága nemrég jelentette meg azt a matricás albumot, amely a veszprémi állatkertet mutatja be. Nagyon sokan éltek a lehetőséggel és szorgalmasan gyűjtötték, gyűjtik a matricákat. Most itt az alkalom, hogy az albumban bemutatottakat élőben is megtekintsék, átélhessék az érdeklődő olvasók. Azok, akik a napló meghívását elfogadva június 7-én eljönnek az állatkertbe és megyekártyával rendelkeznek, a családi belépő árából 300 forint kedvezményt kapnak.

Egy üvegfalon keresztül a fókák víz alatti életébe is bepillantást nyerhetnek a látogatók
Fotó: veszprémi állatkert

Az állatkert legújabb attrakciói, a fókák és pingvinek medencéi mellett 11 órától tartjuk a matricás albumhoz kapcsolódó játék Fejér és Veszprém megyei nyerteseinek díjátadását. Itt lehetőség lesz további matricák vásárlására, cseréjére is. Az érdeklődők igazán tartalmas napot tölthetnek a gyönyörű természeti környezetben, bejárva az állatkertet, megkeresve a sztárokat: Pablót, az orrszarvút, Robit, Lilit, Pierre-t és Katit, a borjúfókákat, akik 13 órakor látványetetésben részesülnek, Zurit, a zsiráfot, akinek tavaly olvasóink adtak nevet.

Érdemes lesz tehát betervezni június 7-ére a veszprémi állatkertet, hiszen sokáig tartó élményben lesz részük azoknak, akik eljönnek lapunk közönségtalálkozójára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!