Ez a gyerekek ünnepe

2017. június 18., 17:00 szerző: Tóth B. Zsuzsa fotós: Tóth B. Zsuzsa
komment
Tapolca - A gyermeknapot idén egy kis csúszással tartották, de a legkisebbek ezt sem bánták. Örültek a jó időnek, a rengeteg programnak és játéknak, a strand helyett rengetegen választották családostul a kicsik ünnepét kikapcsolódásképpen.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A legkisebbek ünnepének idén is a Kazinczy téri játszótér adott helyet. A napot streetball-bajnokság nyitotta, majd az ovifociban jeleskedhettek a legügyesebbek. A szórakoztató műsorokról a város civil művészeti csoportjai gondoskodtak folyamatosan, de a programokon jól szórakozók arról sem feledkeztek meg, hogy a térre korábban felállított májusfát a tapolcai öregfiúk csapata és segítőik támogatása mellett most végre kivegyék a helyéről.


Heiligermann Gábor sakkozásra hívta a gyerekeket	 Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A nagy hőség ellenére sokan részt vettek a minden izmot megmozgató játékos gyerektornán, ámultak a tehetséges artista műsorán, csodálták a zászlóforgatók ügyességét és reflexeit. Nagy sikere volt a tűzoltó és rendőrségi járművek mindegyikének, a gyerekek folyamatosan ki-be szálltak a gépkocsikba, felvették a sisakot, találgatták, hogy miként tudják megszólaltatni a szirénát és munkájukról, élményeikről faggatták a készséges egyenruhásokat.

Ők persze aztán látványos technikai bemutatót is tartottak a kicsik örömére. De nem árválkodott a légvár sem és folyton pörgött a lánchinta. Nemcsak a még járni sem tudó babáknak volt jó megpihenni az árnyas hancúrkában, a nagyobbak és s szülők is szívesen időztek ott. Akárcsak a sakksátor alatt.

Sok más gyereknapi szórakozás mellett például pónilovaglás, izgalmas falmászás várta a gyerekeket egész nap, a kreatívabbak pedig a kézműves- foglalkozásokon ügyeskedtek és hűsöltek. A családi ügyességi játékokból a szülők is kivehették részüket.

Tóth B. Zsuzsa

2017. június 18., 17:00 szerző: Tóth B. Zsuzsa fotós: Tóth B. Zsuzsa

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...