Sümeg

2013.02.21. 11:25

Szentmise a Republic frontemberéért

László testvérünk testi és lelki gyógyulásáért ajánlotta fel február 21-i reggeli szentmiséjét Sümegen dr. Barsi Balázs.

Tisler Anna

A Ferences Kegytemplomban Bódi László, Cipő, a Republic zenekar frontembere egészségéért imádkoztak a hívek. A népszerű zenész régóta szívbetegségben szenved, már egy műtéten is átesett. Az elmúlt pénteken leállt a szíve, azóta mélyaltatásban fekszik egy budapesti kórházban. Barátai, tisztelői aggódnak érte.

 

Térségünkben is népszerű a Republic. Éveken keresztül az uzsai Hubertus szabadidő parkban léptek fel népes közönség előtt, majd 2011-ben a Kisfaludy téren a mozgássérült Kovács Péter külföldi gyógykezelésének támogatására adtak jótékonysági koncertet, amelyet Kulcsár Zoltán önkormányzati képviselő, a zenész régi barátja szervezett. Barsi atya akkor felment a színpadra és megáldotta a koncertet, Isten áldását kérte a fellépőkre, a szervezőkre, és mindazokra, akik részvételükkel támogatták a baleset következtében tolókocsiba kényszerült fiatalember gyógyulását.

Cipő magánemberként is többször járt városunkban. Az utcán sétálva kedvesen válaszolt az őt megszólítók kérdéseire. Sokan kedvelik a szerény, barátságos, mindenkihez kedves embert. A csütörtöki szentmisén részt vett Rátosi Ferenc polgármester, dr. Kiss Csilla jegyző, dr. Kulcsár Ferenc alpolgármester és Kulcsár Zoltán. Balázs atya Bódi Lászlóért imádkozott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!