Sport

2016.08.13. 18:37

VLS: egy pont, kimaradt tizenegyes!

Diósd – Megszerezte első pontját az újonc Veszprém a labdarúgó NB III-ban, azonban nem lehet teljesen elégedett, nagy lehetőséget szalasztott el a győzelem megszerzésére.

B. Virág Rita

Diósd-VLS Veszprém 0:0
Diósd, 200 néző. V.: Sipos Katalin. Diósdi TC: Román - Sándor, Fogas (Szmola), Schmidtka, Novák - Wágner, Slezák, El-sherif (Dunai), Pollák (Primus) - Cservenka, Bánhidi. Edző: Nahóczky Attila.
VLS Veszprém: Hársfalvi - Krebsz, Dobsa (Domján), Bognár, Kókány - Ács, Gunther, Büki, Burcsik - Szabó P. (Meiczinger), Molnár. Edző: Lantai Balázs.

A kezdeti óvatos játék után gyorsan bemelegedtek a csapatok. Itt is, ott is több helyzet kialakult, de a kapuk érintetlenek maradtak. A 42. percben aztán Szabó Patrik mehetett szemtől szembe a hazai kapussal, aki csak szabálytalanul tudta megállítani a veszprémi támadót. A hálóőr sárgalapot kapott, ráadásul büntetőhöz jutott a VLS. A tizenegyest Büki elizgulta, a gyengén helyezett lövést könnyedén hárította Román.

A második játékrészben átvette a játék irányítását a Veszprém, sorozatban dolgozta ki a jobbnál jobb helyzeteket, ám a labdát képtelen volt a kapuba juttatni. Hiába alakítottak ki öt kiváló helyzetet is a veszprémi támadók, a hajrában a Diósd kontrából majdnem eldöntötte a mérkőzést.

A VLS nem lehet boldog, a gyenge helyzetkihasználás miatt nagy esélyt szalasztott el a győzelemre.

Lantai Balázs: - Mindent kihagytunk, amit csak lehetett. A gyatra helyzetkihasználáson mindenképp javítanunk kell, mert ez ebben az osztályban nem megengedhető. Ma még bosszankodom, de holnaptól már előre tekintek, hiszen biztató jeleket is láttam. A múlt héthez képest sokat javultunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!