Sport

2017.04.22. 07:01

Közösen vonulnak a Telekom szurkolói (frissítve)

Veszprém - A drukkerek is készülnek a HB Montpellier elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjére, ahol zsinórban negyedszer vívhatja ki a kölni négyes döntőben való szereplést a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttese.

B. Virág Rita

Ezért a  Veszprémi Szurkolói Egyesület a hétvégi mérkőzés előtt egy közös vonulásra invitálja a csapat szimpatizánsait. A menet a ,,Fajancsiból" indul ma, 16:30 órakor, ahonnan közösen vonulnak át a drukkerek a meccs helyszínére, a Veszprém Arénába.

- Jó volna, ha minél többen összegyűlnénk, ezzel is kimutatva összetartozásunkat, egységünket. A kapu mögötti szektorokban (N; O; P) helyet foglaló szurkolótársainkat arra kérjük, hogy működjenek együtt egy élőkép kialakításában - mondta el lapunknak Gyurákovics István, a szurkolók vezére.

A törzsdrukkerek vezetője hozzátette, biztos, hogy nem lesz sétagalopp a Montpellier elleni hatvan perc.

- Mind az ötezer emberre szükségünk lesz ahhoz, hogy a megfelelő hangulat kialakuljon és a csapat újra részvevője lehessen Kölnben a sportág ünnepének. Teremtsünk olyan poklot, amiben az ellenfél játékosainak megremeg a keze! Hajrá Veszprém, győzelemre fel! - húzta alá.

Videók a helyszínről:

Félelmetes veszprémi hangulat a Montpellier elleni negyeddöntő előtt

Ez történik a pályán

Videók: Bényi Kálmán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!