Sport

2017.01.02. 17:16

Szilveszter-kupa: Ők voltak a legjobbak!

Alsóörs – Korábban beszámoltunk a megye leghíresebb és legnépszerűbb év végi teremtornájának csapatviadaláról, az egyéni díjazottakról azonban még nem esett szó. Lássuk, kik voltak a legjobbak!

Horváth Gábor

Tizedik alkalommal rendezték meg az előző esztendő végén a Szilveszter-kupa labdarúgó teremtornát az alsóörsi sportcsarnokban. Megírtuk, a viadal remekül sikerült, a 25 részt vevő csapat kemény, izgalmas és rendkívül színvonalas küzdelmet vívott.

A jubileumi tornán a Sose Futottunk Be elnevezésű együttes volt a befutó, ráadásul a társaság, illetve annak egyik tagja – ahogyan arról szintén beszámoltunk – egy frappáns leánykéréssel is színesítette a kupa programját.

A X. Szilveszter-kupa győztes csapata, a Sose Futottunk Be
Fotó: Schmidmajer Árpád

A második helyen a torna meglepetéscsapata, a Nagyesztergár végzett, a fiatalok alkotta alakulat csak hétméteresekkel maradt alul a fináléban. A harmadik a Mágusok lett, a bronzcsatában a szintén remek erőkből álló Dumbs és Dumberst legyűrve.

S akkor lássuk az egyéni díjazottakat! A Szilveszter-kupa legjobb játékosa a Dumbs és Dumberst erősítő Soós János lett. A gólkirályi címet a győztes csapat színeiben játszó Horváth Bence érdemelte ki. A legjobb kapus szintén a Sose Futottunk Be együtteséből került ki, Sipos Martin kiváló teljesített a háló előtt. A legjobb szenior játékos kitüntetés Márton Gábornak járt, a rutinos spíler a Mágusok soraiban ugye bronzérmet is ünnepelhetett. A legjobb 21 év alatti játékosnak a Nagyesztergárban futballozó Végh Tibort választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!