Sport

2016.12.30. 19:23

Lánykérés és kupasiker - Ez volt ám a torna!

Alsóörs - Befutottak azok, akik még sosem, ráadásul még a meglepetés-lánykérés is sikeresen alakult. Színvonalas, izgalmas és érdekes volt az idei Szilveszter-kupa teremfocitorna.

Horváth Gábor

A tizedik alkalommal megrendezett Szilveszter-kupa első napján, csütörtökön négy csoport mérkőzéseit játszották le. A második játéknap az ötcsapatos F csoport küzdelmével kezdődött, majd az egyenes kieséses szakasszal és a helyosztókkal folytatódott.

Schmidmajer Árpád főszervező lapunknak elmondta: a sorozat történelmében az idei volt a legszínvonalasabb torna. Már a csoportban is olyan meccseket láthatott a nagyérdemű, amelyek akár döntőnek is beilletek volna.

A színvonal mellett az izgalmakra sem lehetett panasz, az egyenes kieséses szakaszban több alkalommal is hetesek döntöttek a továbbjutásról és a finálé is a végletekig kiélezett volt.

A tavalyi győztes Bakony FC (fehér mezben) ezúttal nem jutott túl a nyolcaddöntőn Fotó: Penovác Károly

A Sose Futottunk Be együttes nevére rácáfolva győzelmet ünnepelhetett. A második helyen a torna meglepetéscsapata, a fiatal Nagyesztergár végzett, a harmadik a Mágusok együttese lett.

Az esemény legérdekesebb pillanata címet egy lánykérés érdemelte ki. A Sose Futottunk Be alakulatának egyik játékosa kérte meg barátnője kezét. Nem is akárhogyan. A csapat a pályán kifeszített egy drapériát: Drágám, hozzám jössz feleségül? Ezután a fiatalember felment a nézőtérre, ahol térdelve húzta a gyűrűt kedvese ujjára. A közönség óriási üdvrivalgásban és tapsviharban tört ki.

Eredmények, F csoport: Műfű Büfü-Sose Futottunk Be 1:1, Viktória Winners Metaxa MP-Denso 1:1, Irsai-Műfű 0:2, Sose Futottunk Be-Viktória 2:2, Irsai-Denso 1:0, Műfű-Viktória 4:0, Sose Futottunk Be-Irsai 0:0, Műfű-Denso 5:0, Viktória-Irsai 3:1, Denso-Sose Futottunk Be 0:3.

A végeredmény: 1. Műfű Büfü 10 pont, 2. Sose Futottunk Be 6, 3. Viktória 5, 4. Irsai 4, 5. Denso 1.

A nyolcaddöntőben: BlaBlaBla-Dumbs és Dumbers 1:1, hetesekkel: 2:3. Mágusok-Good Friends 3:0, Csőcselék-Fújtatók 1:1, hetesekkel: 3:2. Nagyesztergár-Schmidt Zsalu 2:1, Vegyes Brigád-Viktória 2:4, Műfű-Sörital 4:0, Sose Futottunk Be-Cimborák 3:1, Oktán-Bakony FC 1:0.

A negyeddöntőben: Dumbs és Dumbers-Viktóra 0:0, hetesekkel: 4:3. Nagyesztergár-Műfű 3:2. Mágusok-Oktán 2:0. Csőcselék-Sose Futottunk Be 0:2.

Elődöntők: Dumbs-Nagyesztergár 0:0, heresekkel: 2:3. Mágusok-Sose Futottunk Be 0:1.

A harmadik helyért: Dumbs-Mágusok 0:1.

A döntőben: Nagyesztergár-Sose Futottunk Be 1:1, hetesekkel: 0:2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!