Sport

2016.10.16. 17:48

Szép idegenbeli siker - fokozatosan növelte előnyét a Balatonfüredi KSE U23-as alakulata

Balatonfüred – Máthé és Horváth vezérletével remek sikert könyvelhetett el a Balatonfüredi KSE U23-as alakulata a férfi kézilabda NB I/B-ben.

B. Virág Rita

Alba-MÁV Előre-BKSE U23 20:27 (10:14)

Székesfehérvár, 200 néző. V.: Ágnecz, Sipos. BKSE U23: ANDÓ - Sinkovits, MÁTHÉ 9 (2), Orbán Á. 2, SZÖLLŐSI 1, HORVÁTH 6, Sárosi 3. Csere: Kiss (kapus), Orbán B., Varga 2, Vékony 1, Ág, Kis 1, Vágner, Szűcs, Németh A. 2 (2). Edző: Kárpáti Krisztián.

Hétméteresek: 4/3, ill. 7/4.

Kiállítások: 10, ill. 10 perc.

Ugyan 4:4-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de aztán ritmust váltott a Füred és az első húsz perchez érve már 6:10-es vendég előnyt mutatott az eredményjelző. Ezt a különbséget a félidő végéig sikerült megtartani. Szünet után biztosan tartotta a távolságot a Balatonfüred a házigazdával szemben, a hajrában pedig még egy rohamot indítva tovább nőtt a differencia. A BKSE megérdemelt sikert aratott.

Kárpáti Krisztián: - A mérkőzést az elejétől fogva kontroll alatt tartottuk. A stabil védekezéshez, nagyszerű kapusteljesítmény párosult. Az előnyünket fokozatosan növeltük, Máthé és Horváth ihletett formában játszottak. A második félidőben sem tudtak a hazaiak három gólnál feljebb kapaszkodni. A kritikus pillanatokban mindig volt egy-egy jó döntés, vagy egy nagyszerű védés. A végjátékba már magabiztos 6-7 gólos előnnyel mehettünk, amit sikerült is megtartani. Nagyszerű csapatmunka, extra kapus és védő teljesítmény hozta meg a szép idegenbeli sikert!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!