Sport

2016.07.24. 15:10

Szép akciók, kevés védekezés, látványos gólok

Balatonalmádi - Új játékosok is pályára léptek a megye I két élcsapatának felkészülési meccsén. A feleknek jó tett a tétnélküliség, szebbnél szebb találatok születtek. Videóval.

Horváth Gábor

A Balatonalmádi SE szombaton az Öskü FC-t fogadta, érdekesség, hogy az augusztus 13-án rajtoló labdarúgó megye I-es pontvadászatban mindkét csapat joggal pályázhat a dobogóra.

Tehát két élcsapat csapott össze és a kilátogató nézők jól szórakoztak, már a negyedik percben a hálóban táncolt a labda, az ösküiek gólvadásza, Horváth László helyezett a jobb felsőbe, 0:1. Kovács Roland egyenlített, a 20. percben egy kipattanót lőtt a kapuba, 1:1. Nem sokkal később Hoffer Levente szabadrúgása alaposan megtréfálta a vendégek kapusát, akit arcon talált a labda, 2:1.

Az Öskü mintha el is kedvetlenedett volna, Zsemberi Imre szabadon lépett ki a jobb oldalon és nem is hibázott, 38. perc: 3:1.

Szünet után Horváth László tetszetős cselek után lőtte ki a jobb alsót és szépített, 3:2. Az 55. percben Horváth gólpasszt adott, de az érdem Simon Dávidé, aki elindította, majd be is fejezte az ösküi akciót, 3:3. Nem sokáig volt egyenlő az állás, Petróczi Márton találatával ismét az Almádi vezetett, 4:3. A folytatásban a hazaiak kihagytak egy 11-est, de ez nem bosszulta meg ,magát a hajrában Petróczi beállította az 5:3-as végeredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!