Sport

2016.04.28. 19:32

Sulic pénteken magyar lesz!

Veszprém - Ugyan sem a Magyar Kézilabda Szövetség, sem az MVM Veszprém nem erősítette meg a hírt, de úgy tudjuk, hogy Renato Sulic, a kézilabda-együttes horvát beállója pénteken a városházán leteszi az állampolgársági esküt.

B. Virág Rita

A 36 éves klasszis honosításáról szóló hírek azért is érdekesek, mert egyesek tudni vélik, hogy Renato Sulic így akár a szerbek elleni sorsdöntő világbajnoki selejtezőn is pályára lépne, Javier Sabate szövetségi kapitány vezetésével. Információink szerint délelőtt fogja letenni az állampolgársági esküt Sulic Porga Gyula polgármester előtt.

Sulic 2009 óta szerepel az MVM Veszprém együttesében, akkor a Celjétől igazolt a bakonyi alakulatba.

Azt viszont, hogy a magyar válogatottban szerepeljen, már sokkal nehezebb elképzelni, annak dacára, hogy a beálló poszt tipikus hiányposzt a nemzeti együttesben.

A Sulicról szóló információt egyébként Donát Tamás, a klub korábbi sajtófőnöke szellőztette meg egy " target="_blank"">facebook-posztban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!