Sport

2017.06.13. 12:11

Nagy és Ilic a világválogatottban!

Június 21-én újra összeáll a férfi kézilabdázók világválogatottja. Nagy Lászlót, a Telekom Veszprém csapatkapitányát harmadszor hívták meg ebbe a csapatba.

B. Virág Rita

A cseh kézilabda sport klasszisait ünneplik június 21-én Prágában, ahol a házigazdák All-Star gárdája összecsapnak a világválogatottal is. Nagy Lászlón kívül egy másik veszprémi kiválóság, Momir Ilic is meghívást kapott a Claude Onesta, Alfred Gislason vezette alakulatba. Az esemény a csehszlovák női válogatott hatvan évvel ezelőtti világbajnoki aranyérmére, valamint a férfi válogatott 45 évvel ezelőtti olimpiai ezüstérmére emlékeznek.

A VILÁGVÁLOGATOTT KERETE:
Thierry Omeyer, Henning Fritz, Slawomir Szmal, Valero Rivera, Dominik Klein, Iker Romero, Momir Ilics, Jackson Richardson, Daniel Stephan, NAGY LÁSZLÓ, Kim Andersson, Hans Lindberg, Bertrand Gille, Filip Jícha, Daniel Narcisse, Christian Sprenger. Edzők: Claude Onesta, Alfred Gíslason.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!