Sport

2017.06.13. 15:50

Sikeres évet zártak a Kid Rock and Roll SE sportolói

VESZPRÉM, GYÖNGYÖS Az ország legjobb formációi és párosai versenyeztek a fél év utolsó akrobatikus rock and roll országos versenyén, a Fortuna-kupán a Heves megyei városban. A Kid Rock and Roll SE sportolói sem hiányozhattak a megméretésről.

B. Virág Rita

A veszprémi egyesület há-rom párosa és három formációja kvalifikálta magát a viadalra.

Felnőtt C kategóriában az Ender Tamás-Csomai Bettina duó óriási bravúrral megszerezte a kupa első helyét. A páros ezzel az országos ranglistán is az első helyre került.

Junior páros kategóriában a Kirchkeszner Máté-Bartl Zsófia kettős a döntőbe táncolta magát, ahol végül a hetedik helyet szerezte meg. A páros július 9-én világkupán képviseli a veszprémi egyesületet.

Felnőtt B kategóriában a Sevinger Dávid-Gönczöl Regina páros kiváló teljesítménnyel a nyolcadik helyen végzett. A páros jelenleg az országos ranglista előkelő hatodik helyén áll.

A serdülő nagyformációk közül a Venga Girls a nyolcadik, a Grúsokk pedig a kilencedik helyen zárt. A Rock-it! serdülő kisformáció pedig a tizenkettedik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!