Sport

2015.10.06. 17:34

Remek időszakon vannak túl a judósok

Veszprém - Mozgalmas hónapon vannak túl a Veszprém Judo SE versenyzői. Rövid időn belül öt megmérettetésen is számot adtak tudásukról a kiváló sportolók.

Bényi Kálmán

Nagy csatákból és kitűnő eredményekből nem is volt hiány. Idősorrendben haladva: szeptember 13-án rendezték meg Bécsben a Vienna Open 2015 elnevezésű judoversenyt. Itt az U10-es korosztályban Windischmann Botond 4. helyen végzett, míg a másik induló Németh Bulcsú U 10-es ellenfél híján kénytelen volt az U 12-es kategóriában tatamira lépni, és három győzelemmel bravúros ezüst-érmet szerzett. Ugyanezen a napon, Tatabányán régiós rangsorversenyt bonyolítottak le, Szegeden pedig az Euro- liga második fordulóját rendezték meg. A bányászvárosból Kocsis Dominik első, Zumpf Botond, Frantal Nándor második, Hergovics Soma negyedik helyezéssel tért haza. A csongrádi megyeszékhelyen rendezett erőpróbán pedig Hajdu Balázs kiváló judóval utasított mindenkit maga mögé. A következő hétvégén, szombaton Hajdu Balázs Aradon ismét az Euro-ligában versenyzett, és egy értékes ezüstérmet harcolt ki. Másnap Tokodaltáró adott otthont a régió meghívásos viadalának.

A versenyzők sok szép eredményt értek el az utóbbi időben (Fotó: Veszprém Judo SE)

A Veszprém Judo SE színeiben indulók közül Gazda Kristóf, Répási Áron, Gazda Patrik és Jászvári Erik arany, míg Jászvári András és a magasabb kategóriában is nevező Répási Áron bronzérmet szerzett.

Összességében a szeptember rendkívül jól sikerült a veszprémi judósoknak, hiszen hat elsőség mellett négy második, két harmadik és két negyedik helyezést értek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!