Sport

2016.10.31. 20:05

Reagált a Telekom Veszprém az edzőváltás kérdésére!

Veszprém - Sajtóközleményben reagált hétfőn este a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese az edzőváltással kapcsolatos híresztelésekre.

B. Virág Rita

Ahogy arról lapunk is beszámolt, egy montenegrói lap tényként közölte, hogy Javier Sabate távozik a Telekom Veszprém kispadjáról és a helyére Veselin Vujovic érkezik. Ma este azonban a klub sajtóközleményben reagált a híresztelésekre, ahol megerősítették, hogy szó sincs a spanyol szakember menesztéséről.

Ezzel egy időben a siol.net, mértékadó szlovén internetes lap szóra bírta Veselin Vujovicot, aki így nyilatkozott:

- Amilyen közel vagyok Veszprémhez, olyan távol is. Megerősítem, hogy folytattunk tárgyalásokat, ők elmondták az álláspontjukat és én pedig vázoltam a saját elképzeléseimet. A veszprémieket vezetni óriási kihívás, de több edzővel is tárgyal a Telekom, majd meglátjuk, mi lesz - zárta a beszélgetést Vujovic.

Lapunk próbálta utolérni Veselin Vujovicot, azonban egyelőre nem tudtunk vele beszélni.

A klub sajtóközleményében a következőket is olvashatjuk: "A Telekom Veszprém férfi kézilabda csapata a világ egyik legnagyobb és legnevesebb kézilabda klubja, a magyar csapatsport egyik, ha nem legnagyobb értéke. Működését mind szakmai, mind egyéb értelemben hosszú távra tervezi. Mintegy kétszázezres szurkolótáborunk olyan támogatást biztosít csapatunknak, amellyel büszkén élhetjük meg győzelmeinket, és méltósággal viselhetjük a vereséget is.

A Telekom Veszprém csapata éppen ezért több, mint egy klub. Veszprémi szurkolónak lenni egy családhoz tartozást is jelent. És miként a családban szokás, a problémákat is magunk közt beszéljük meg, nyújtunk segítséget egymásnak, és örülünk közösen a sikernek."

A klub  lapunk megkeresésére is reagált. Röviden annyit mondtak nekünk: A Telekom Veszprém férfi kézilabda csapatának edzője Javier Sabate!

Annyit érdemes még megjegyezni, Javier Sabate szerződése a szezon végén, vagyis 2017. június 30-án jár le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!