Sport

2016.10.20. 10:34

...Rangos vendégek Vázsonyban

Nagyvázsony - Második alkalommal tréningezett a magyar öttusa válogatott a településen, az edzőtábor résztvevői a lovaglás mellett egy másik sportág gyakorlására is lehetőséget kaptak.

Horváth Gábor

- Extra körülmények, kiváló vendéglátás - dicsérte a magyar öttusa válogatott szezonnyitó edzőtáborának helyszínét, Nagyvázsonyt Balaska Zsolt lovas edző. Az öttusázók - akik között ott a legnagyobb nevek közül ott volt Kovács Sarolta, Marosi Ádám és Demeter Bence - a felnőtt versenyzők mellett több fiatallal, a junior válogatott tagjaival érkeztek.

A magyar felnőtt és junior öttusa válogatott tagjai Nagyvázsonyban és Nemesleányfalun tartott gyakorlással kezdték a szezont
Fotó: Penovác Károly

A csapat egy hetet töltött a településen, délelőtt tereplovaglást, délutánonként pedig úgynevezett iskolamunkát végzett.A vendégek lovainak ellátásáról a Nagyvázsony Leányfalui Lovas Sport Egyesület gondoskodott, Balaska Zsolt ezért külön köszönetet mondott Hock Ferenc klubvezetőnek.

A válogatott edző lapunknak elmondta: a gyakorlások mellett volt idő a játékosabb kikapcsolódásra is, a vázsonyi Kinizsi Pál Általános Iskolában futballozhattak. Kiemelte, nagyon kedves volt az igazgatónő, aki helyet szorított nekik az ilyenkor erős foglaltságú tornateremben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!