Terítéken a középmezőny közepe

Némi csalódás a megyei I-ben

2012. december 22., 06:32 szerző: Horváth Gábor
komment
Megyei körkép - A Gyulafirátót és az Ugod igazi középcsapatként teljesítette a labdarúgó megyei első osztály őszi fél évét. A duót kissé lemaradva a Fűzfő követi a tabellán. Félévi értékelő sorozatunk negyedik része.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

 

Gyulafirátót (8., 22 pont)
A gyulafirátóti ősz két részre osztható: az első tíz fordulóban visszafogottabban, azt követően remekül teljesített a csapat.
Hertelendy Jenő edző: - Több új játékos érkezett, őket be kellett építeni a csapatba. Sikerült összeállnunk, amit jól jelez, hogy az utolsó öt mérkőzésen veretlenek maradtunk. Kevesen vagyunk és különböző okok miatt még nem tudjuk, hogy tavasszal miként alakul a létszámunk. Bízom benne, hogy együtt maradunk és sikeres tavaszunk lesz.
A gyulafirátótiak (balra Kovács József, mellette Vas Ferenc) szinte megtáltosodtak a tizedik kör után (Fotó: Orosz Péter)

Ugod (9., 20 pont)
A bajnoki mérkőzéseket egy esztendeje Pápán rendező ugodiak pályájuk felújítása miatt még egy évig biztosan nem költözhetnek haza.
Tóth Ferenc edző: - Nyáron úgy gondoltam, hogy néhány ponttal és egy-két hellyel előrébb végzünk majd, de a folyamatos sérülések keresztülhúzták a számításainkat. Az összhang amúgy megvan, az edzésekre mindenki a lehetőségeinek megfelelően jár. A góllövéssel akadtak problémáink.

Fűzfő (10., 16 pont)
A szezont Szécsi Jánossal a kispadon kezdte az alakulat, majd a tizedik fordulót követően a trénert Horváth Ferenc váltotta, aki megbízott edzőként tevékenykedett.
Béday András szakosztály-vezető: - Hullámzó teljesítményt nyújtottunk, aminek több oka van. Úgy terveztük, hogy előrébb végzünk, és az eredményeket tekintve nem vagyunk elégedettek. Ezzel együtt bizakodva várjuk a bajnokság folytatását, hiszen lemaradásunk nem jelentős.

 

Horváth Gábor

2012. december 22., 06:32 szerző: Horváth Gábor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...