Sport

2016.05.01. 15:09

NB III: kiütötték a BFC-t

Balatonfüred, Dorog - Kiütéses vereséget szenvedett idegenben a Balatonfüredi FC, amely ellen a volt NB I-es játékos duplázott. A labdarúgó harmadik vonalban történt.

Horváth Gábor

Dorog-BFC 5:0 (3:0)
Dorog. V.: Kovács. Dorogi FC: Szemerédi - Fekecs, Hauser (Nagyházi, 61.), Berkó, Fürjes, Kovács, Mészáros, Sitku, Perovic (Hartyán, 70.), Nagy (Szedlár, 55.), Kun. Edző: Németh Szabolcs. Balatonfüredi FC: Hársfalvi - Hahn (Emperger, 46.), Gál (Habi, 30.), Baldauf, Böröczky, Somodi, Garics, Tóth, Polareczky, Petruska (Bánhidi, 46.), Switzer. Edző: Lantai Balázs.
Gólszerző: Sitku (12., 60.), Nagy (30.), Fürjes (43.), Szadlár (85.).

A volt NB I-es futballista, a rutinos Sitku Illés találatával kezdődött a meccs, a BFC már a 12. percben hátrányba került. A vendégeknek esélyük sem volt, a házigazda magabiztosan gyűjtötte be a pontokat a labdarúgó NB III nyugati csoportjában.

A feljutásért harcoló dorogiak jelenleg másodikak a tabellán, míg a Balatonfüredi FC az utolsó előtti helyet foglalja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!