Sport

2017.04.19. 18:10

Az arénában is lesz kosárlabdashow - Nálunk varázsol a Globetrotters

Veszprém - A Harlem Globetrotters a világ leghíresebb kosárlabdashow együttese: az NBA-partner csapat, évente több mint 300 mérkőzést játszik, és az esetek 98 százalékában nyerni szokott. A világ 90 éve csodálhatja az elképesztő zsákolások és fantasztikus trükkök mestereit, akik 2017-es világ körüli turnéjuk keretében érkeznek hazánkba.

Napló információ

A kosárlabda zsonglőrei 2017. május 26-án a Veszprém Arénában kápráztatják el a kosárlabda szerelmeseit. A csapat 1926-ban még Savoy Big Five néven alakult, s kilencvenéves pályafutása átvezet minket a legnehezebb évtizedeken, túl a sportok iránti rajongáson, a szórakoztatáséhségen és a kosárlabda mítoszán keresztül az amerikai társadalomtörténet szerves részévé vált.

A különleges csapat évtizedek óta szórakoztatja a közönséget
Fotó: Harlem Globetrotters

A hivatásos játékosokból álló, feltűnően egyedi játékot játszó Harlem Globetrotters népszerűsége máig töretlen. Műsoruk ötvözi a cirkusz, a színház és a komédia eszközeit a sporttal. Fennállásuk óta a világ 122 országában több mint húszezerszer tartottak bemutatókat, több pápát, elnököt, királynőt és királyt kápráztattak el tehetségükkel.

A kosárlabda zsonglőrei idén tavasszal több magyar-országi városban a hazai közönséget is elvarázsolják! A Veszprém Arénában május 26-án 19 órakor lépnek pályára. Jegyek a veszprémi, pápai, ajkai és tapolcai ügyfél szolgálati irodáinkban kaphatók. Hűséges előfizetőink a Veszprém megye-kártyával - az ülőhelytől függően - különböző mértékű kedvezménnyel vehetnek belépőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!