Sport

2017.05.12. 14:40

Most a legrosszabb, hatodik a Veszprém

VESZPRÉM - Bravúrra hajt a VLS Veszprém NB III-as labdarúgó-együttese, a bennmaradás kiharcolásához ugyanis fontos lenne nyernie a Budapesti Honvéd II otthonában is.

B. Virág Rita

A Veszprém közvetlen riválisát győzte le az előző fordulóban, a Hévízt 1:0-ra verte hazai pályán, így megmaradt a remény, hogy megőrizze NB III-as tagságát.

- Mivel ellenfelünk egyáltalán nem akart gólt lőni, ezért az volt a kérdés, hogy nekünk sikerül-e. Pontosabban, hogy egy vagy három pontot szerzünk-e - kezdte Orbán Tamás, a VLS szakvezetője.

- Sajnos kimaradt egy büntető, ebben az idényben ez már a harmadik volt, de szerencsére nem bizonyult sorsdöntőnek. A nehezen kiharcolt sikerrel pedig tovább reménykedhetünk.

Az NB III-ban a VLS Veszprém (pirosban) kihagyott büntetővel is legyűrte a Hévíz gárdáját a múlt héten
Fotó: Balogh Ákos

A VLS vasárnap 17.30 órai kezdettel a jelenleg a hetedik helyen álló Budapesti Honvéd II ellen szeretné szaporítani pontjai számát.

- Négy fordulónk maradt, hogy bebizonyítsuk, helyünk van a harmadik vonalban. Jelenleg ugyan nem állunk ki-eső helyen, azonban a csoportokat látva a legrosszabb hatodik a mi csapatunk, ami szintén kiesést jelent. Úgy számolom, hogy a biztos ki-eső Komáromot az utolsó fordulóban legyűrjük, de hétvégén a Honvéd, vagy legközelebb a III. kerület, illetve a Videoton II közül az egyiket még muszáj lesz megvernünk - összegzett Orbán Tamás.

Az edző a hétvégi ki-ki mérkőzésen nem számíthat a bokáját fájlaló Simonra, Krebsz a korosztályos válogatottal Kínába utazott.

- Bene Zsombor és Bognár Bence egész héten nem edzett. De most inkább feláldozzuk a hétközi tréningeket, hogy a hétvégén pályára tudjanak lépni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!