Sport

2016.09.21. 17:02

Közel száz drukker jött Tiszakécskéről

A jó erőkből álló Tiszakécske is ugyan megyei I. osztályban szerepel, ám taktikailag és technikailag jóval érettebb játékot mutatott a foci Magyar Kupában a Balatonfüred ellen.

B. Virág Rita

BFC-Tiszakécskei VSE0:3 (0:2)

Balatonfüred, 150 néző. Jv.: Zám Zs. Balatonfüredi FC: Szalkai - Ódor N. (Reznyák), Garics, Hahn, Emperger, Krén, Miskei, Tóth P., Mátó (Dani), Sergő, Kós (Pranjko). Edző: Beszédes Sándor. Tiszakécskei VSE: Ladányi - Juhász, Oláh, Csáki, Polyák, Szabó L., Bartucz, István, Székely D. (Bagi), Csurka (Nagy D.), Kalmár (Káli). Edző: Nyilas Elek.Gólszerzők: Csáki, Kalmár, Székely D.

Szép számú vendégnéző látogatott el Balatonfüredre, a 150 nézőnek több mint a fele Tiszakécsléről érkezett.Már a mérkőzés elejétől kitűnt, hogy komoly ellenfelet kapott a Balatonfüred.

A vendégek taktikája a letámadásra alapult, a füredi védelem a 27. percig tudta tartani a döntetlen eredményt. Ekkor a hazai kapu előtti kavarodásnál Székelyhez került a labda, aki könnyedén vezetéshez juttatta csapatát, 0:1. A 30. percben füredi védelmi hibát követően Székely futott el a jobboldalon, a beadását Kalmár fejelte a kapuba, 0:2.A második játékrészben a balatoni alakulat bátrabban játszott, az ellenfélnek így nem volt annyi lehetősége.

Ennek ellenére újabb vendég találat született: a 66. percben baloldalról beadott labdát a füredi védők mögül kibújó Csáki lőtte a kapuba, 0:3.A cserék után kiegyenlítettebbé vált a játék, de sajnos az eredmény nem változott.Jók: Szalkai, Hahn, ill. Kalmár, Székely, Juhász.Beszédes Sándor: - Foghíjas csapatunknak nagy falat volt a technikailag és taktikailag is érettebb vendég csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!