Hajnal 3-kor meglepték a győztes veszprémi csapatot

2017. május 01., 11:07 szerző: B. Virág Rita
komment
Veszprém - A Telekom Veszprém legelszántabb szurkolói és a Veszprémi Szurkolói Egyesület hajnal három órakor titokban köszöntést szerveztek a Montpellierből hazatérő, Final Fourba jutott csapatnak.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

- Amikor kiderült, hogy a csapat újra a kölni négyes döntő résztvevője, Bakai László szurkolótársam felhívott, hogy ünnepeljük meg a csapatot, ahogy hazatér Francaiországból - kezdte Gyurákovics István, a veszprémi drukkerek vezetője. - A dolgokat nehezítette, hogy éjjel hajnali háromra értek a srácok Veszprémbe. Persze a legelszántabb szurkolókat a szokatlan időpont sem tartotta vissza. Éjjel fél háromkor gyülekeztünk a Veszprém Arénánál,s legalább százan össze is jöttünk - tudtuk meg.

Fotó: Melczer Zsolt

A csapat busza aztán három óra magasságában gördült be a Veszprém Aréna parkolójába, ahol percekig zúgott a "Szép volt, fiúk!", valamint a "Final Four!" rigmus.

A válogatott program miatt csonka társaság szállt le a járműről, de Ilic, Marguc, Schuch, Gajic, Blagotinsek, Alilovic, Iváncsik, és Ugalde azért így is meghatódottan fogadta a szurkolókat.

B. Virág Rita

2017. május 01., 11:07 szerző: B. Virág Rita

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...