Sport

2017.08.11. 07:18

Focitornával emlékeztek Dávidra

Veszprém - Harmadik alkalommal rendezték meg a tragikus körülmények között elhunyt fiatal emléktornáját.

Horváth Gábor

Az autóbalesetben elhunyt Hortoványi Dávid emlékére minden évben kispályás labdarúgótornát szerveznek egykori barátai és csapattársai.

Az idei alkalomnak az Erdész utcai műfüves sportközpont adott otthont, Solymosi Zsolt és Jung Edina szervezőktől megtudtuk: nyolc csapat lépett pályára a viadalon, a veszprémi együttesek mellett ezúttal egy pápai alakulat is szerepelt a tornán.

A 25 évesen elhunyt fiatal egykori csapata, a Haszkovó második lett az idei emléktornán Fotó: Zwicker Tamás

Az eseményen címvédés történt, a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is a Fújtatók-Man at Work csapata bizonyult a legjobbnak, így a társaságnak már csak egy siker kell, hogy végleg megkaparintsa a serleget. A második helyen a Haszkovó, a harmadikon a DS-Optim végzett. A legjobbak a támogatóknak köszönhetően értékes ajándékokat nyertek. A hagyományoknak megfelelően a jutalmakat Dávid testvére, Nikolett adta át, a nővér a kezdőrúgást is elvégezte. A rendezvényen volt közös főzés, és büntetőrúgó versenyt is rendeztek a gyerekeknek.

A futballtorna előtt Dávid egykori csapata, a Haszkovó tagjai megkoszorúzták tragikusan fiatalon elhunyt társuk sírját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!