Sport

2016.09.30. 14:41

Elhunyt az egykori csopaki fociedző!

Csopak - Öt év alatt, a megyei II. aranyérméig vezette a Csopak labdarúgó együttesét. Megkapó személyiségével, egyéniségével tartotta össze a csapatot. A remek tréner 62 évesen hunyt el.

B. Virág Rita

Október 1-én, 9 órakor az arácsi temetőben kísérik örök nyugalomra Kuti Istvánt. Az egykori labdarúgó edző Csopakon szervezett csapatot, ahol a 2003-tól, öt év kemény munkájával 2008-ban már a II. osztály aranyérmének örülhetett. Az élvonalbeli szereplést nem vállalták a településen, ám az elért eredményre mindenki büszke volt és lehetett is.Kuti István februárban vonult nyugdíjba, ám nem élvezhette a pihenést, súlyos betegséget állapítottak meg nála.

A nyáron az egykori bajnok csapat újra összeállt és a jelenlegi megye II-es gárdával összemérte erejét. Kuti István betegen, legyengülve a tűzön napon végig hajtotta, buzdította tanítványait, akik meg is hálálták lelkesedését, legyőzték a fiatalokat 6:1-re.

A csapat újra találkozik szombaton, ám sajnos most szomorú kötelezettségének tesz eleget. Egykori edzőjüket, barátjukat kísérik el utolsó útjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!