Sport

2017.04.21. 18:00

Egyre fokozódnak az izgalmaka labdarúgó megye II-ben

MEGYEI KÖRKÉP - Hét fordulóval az MTD Hungária megye II-es labdarúgó-bajnokság befejezése előtt, tovább fokozódnak az izgalmak az elsőségért vívott harcban.

B. Virág Rita

Az első négy helyezett csapatot mindösszesen hat pont választja el egymástól a tabellán, és szinte megjósolhatatlan, hogy melyik gárda játékosainak nyakába kerül majd az aranyérem.

Tapolca (8.)-Szentantalfa NVSE (2.): A szentantalfaiak hátránya két pontra olvadt az éllovas Ősivel szemben. A vendégeknek égető szükségük lenne mindhárom pontra, hogy tovább tudjanak tapadni a listavezetőre. Könnyű dolguk biztosan nem lesz, hiszen a tapolcai csapat hazai mérlege a negyedik legjobb a ligában.

Taliándörögd SE (13.)- Vaszar SE (16.): A dörögdiek múlt héten megszerezték első tavaszi győzelmüket, ami nagy lökést adhat nekik.

Pápateszéri SE (11.)-Nemesszalók (14.): A pápateszériek kisebb hullámvölgyben vannak, az utolsó három mérkőzésüket elbukták. Most azonban kitűnő alkalom kínálkozik a javításra a tavasszal még pontot sem szerző vendégek ellen.

A Herend (sárga mezben) és a Tapolca egyaránt igen nehéz feladat előtt áll a soron következő játéknapon
Fotó: Pesthy Márton

Balatonkenese SC (10.)- Peremarton SC Berhida (5.): Sorozatban nyolcadik sikerét érheti el a peremartoni focicsapat a Balaton-partiak otthonában. A pillanatnyi formákat elnézve minden esélyük megvan a vendégeknek a remek sorozat folytatására.

Badacsonytomaji SE-Bonvino (7.)-Csopak SC (6.): A tomajiak utóbbi két mérkőzése nem úgy sikerült, ahogyan azt előzetesen eltervezték, mindkétszer pont nélkül maradtak. A Csopak is hasonló cipőben jár, sok gonddal küzdenek.

Csabrendek FC (12.)-Nemevámosi LSE (15.): A tavasszal megtáltosodott vámosiak a pontjaik zömét hazai környezetben szerezték, míg idegenben nem valami fényesen szerepelnek. Egy csabrendeki győzelemre van a legnagyobb esély.

Tótvázsony SE (4.)-Sümeg VSE (3.): A játéknap rang-adóján minden megtörténhet. Egy-egy kisebb botlástól eltekintve mindkét alakulat kirobbanó formában van. A pillanatnyi forma fog dönteni, háromesélyes az ütközet.

Ősi PSK (1.)-Herendi Porcelán SK (9.): A múlt heti csopaki döntetlennek köszönhetően ismét nagy nyomás hárul a listavezető Ősire. Így hazai pályán mindenképpen győznie kell a csapatnak, de ebbe azért lesz beleszólásuk az utóbbi időben jól teljesítő herendieknek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!