Sport

2017.05.26. 18:25

Megyei II.: Csúcsrangadó lesz Sümegen

MEGYEI KÖRKÉP Az eredmények kedvező alakulása esetén már a hétvégén bajnoki címet ünnepelhet az Ősi PSK csapata az MTD Hungária megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Bényi Kálmán

Herend (9.)-Nemesszalók (14.): A hazaiak a múlt héten igazi gólparádét rendeztek a csabrendekiek otthonában, és önbizalomtól duzzadva várhatják a találkozót. Ez a szalókiakról nem mondható el, hiszen tavasszal eddig mindösszesen egy győzelmet tudnak felmutatni.

Nemesvámos (15.)-Tapolca (8.): A Vámos a pontjai zömét hazai pályán szerezte, míg a fiatal tapolcaiakról elmondható, hogy idegenben nem igazán vitézkednek. Ősszel a Tapolca egy ötöst rúgott mostani ellenfelének, tehát lenne miért visszavágni a vendéglátóknak.

Vaszar SE (16.)-Peremarton SC Berhida (4.): A berhidaiak a negyedik helynél előrébb már nem végezhetnek a tabellán, de a pozíció megtartása érdekében mindenképpen nyerniük kell a sereghajtó otthonában. A hazaiak kisebb fellángoláson kívül nem igazán tudtak bravúrokat elérni, és ez várhatóan most is így lesz.

Sümeg VSE (3.)-Szentantalfa (2.): Csúcsrangadó a javából. A képlet nagyon egyszerű, aki nyer, az továbbra is versenyben marad a bajnoki címért, aki kikap, annak meg kell elégednie a harmadik hellyel. Egy döntetlen esetén nagy valószínűséggel az Ősi PSK labdarúgóinak nyakába kerülne az aranyérem (persze ehhez az Ősinek hazai pályán nyernie kell a Pápateszér ellen). Háromesélyes derbi.

Csopak (6.)-Balatonkenese (12.): Az utóbbi időben mindkét csapat rengeteg gonddal küzdött. A hazaiaknál az állandósult létszám- problémák okoztak gondokat, míg a keneseieknél az is előfordult, hogy nem utaztak el a bajnokira. Igazán tétje már nem lesz a találkozónak, mert egyik alakulat sem mozdulhat el nagyon a jelenlegi pozíciójából.

Ősi PSK (1.)-Pápateszéri SE (10.): A hazaiaknak mindenképpen nyerniük kell. Ugyanis az eredmények kedvező alakulása esetén (amennyiben a Sümeg döntetlent játszik a Szentantalfával) már egy fordulóval a bajnokság vége előtt hazai pályán ünnepelhetnék meg a bajnoki címet. A Pápateszér idegenbeli mérlegét elnézve az Ősi a találkozó esélyese.

A dörögdiek (sárga felső) idegenben játszanak Fotó: Balogh Ákos

B.-tomaji SE-Bonvino (7.)- Taliándörögd (11.): A tomajiaknak az első hatban lenne a helyük, de tavasszal több olyan derbin is pontokat hullajtottak, ami előzetesen nem volt betervezve. Most azt a Taliándörögdöt fogadják, amely szintén nem lehet maradéktalanul elégedett. A vendéglátók számítanak a találkozó esélyeseinek.

Csabrendek FC (13.)-Tótvázsony SE (5.): A vendégek nagy harcban állnak a Peremartonnal a negyedik helyért, így nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy pontot hagyjanak Csabrendeken. A hazaiak formáját elnézve sokgólos meccs várható, vázsonyi sikerrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!