Sport

2016.09.09. 05:46

Bántalmazta a bírót, fél év eltiltás

Veszprém - Az egyik játékost fél évre tiltották el a focitól, míg akadt csapat, amelynek nullázták eddigi hibátlan eredménysorát.

Horváth Gábor

A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának fegyelmi és versenybizottsága ezen a héten is több ügyet tárgyalt és hozott döntéseket. A legsúlyosabb ezek közül Hujber Ferenc esete  volt, a focistát 2017. március 4-éig mindennemű labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltották. Hujber a megye III-as Somlóvásárhely-Dabrony mérkőzésen a 37. percben került a kiállítás sorsára, a fegyelmi bizottság határozatának indoklása szerint a hazaiak játékosa "a játékvezető ítéletét szóban kifogásolta, majd ezt követően tettleg bántalmazta". Érdekesség, hogy a somlóvásárhelyiek simán, 4:1-re nyerték a meccset.

Súlyos büntetést kapott a Balatonalmádi II is, a megye III keleti csoportjában szereplő együttes két sikerrel kezdte a szezont, ám óvás után a versenybizottság jogosulatlan játék miatt a Márkó és az Eplény elleni győzelmeket is elvette és 3:0-s gólkülönbséggel az ellenfeleknek igazolta a mérkőzéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!