Sport

2015.11.19. 19:26

Az országos döntőbe jutottak a lányok

Ajka - Veretlenül nyerte a veszprémi Közgazdasági és Közigazgatási SZKI leány röplabda-csapata az V- VI. korcsoportos megyei diákolimpiát.

B. Virág Rita

Két ajkai és két veszprémi csapat részvételével rendezték meg Ajkán, a városi sportcsarnokban az V -VI. korcsoportos leány röplabdázók megyei döntőjét.

A veszprémi Közgáz kimagaslott a mezőnyből, mindkét ellenfelét magabiztos játék-kal győzte le. Előbb az ajkai Bródyt verte 2:0-ra, majd a döntőben a veszprémi Táncsics iskola legjobbjait ugyanilyen arányban múlta felül. A bronzérem a Bródynak jutott, negyedik helyen az ajkai Szent Györgyi SZKI végzett. A sikerrel a veszprémiek jogosultságot szereztek, hogy részt vegyenek a teremsportok összevont országos döntőjén, amit éppen a megyeszékhelyen tartanak meg január 22- 24. között.

Az aranyérmes csapat, balról: Németh Diána, Deli Ramóna, Heizler Ivett, Szabó Fanni, Miklós Roxána, Pusztay Dóra, Pusztay Klaudia, Márkus Jázmin. Középen Kavalecz Gábor
Fotó: Kavalecz Gábot

A győztes csapat névsora: Németh Diána, Deli Ramóna, Heizler Ivett, Szabó Fanni, Miklós Roxána, Pusztay Dóra, Pusztay Klaudia, Márkus Jázmin. Testnevelő: Kavalecz Gábor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!