Sport

2017.06.16. 15:20

Óriási dicséret jár a legkisebbeknek

VESZPRÉM Szép eredményekkel zárta a szezont a Veszprémi Torna Club, amely a legfiatalabb korosztályokkal versenyzett az elmúlt időszakban.

B. Virág Rita

A Dunaferr Kupán a II., illetve III. korcsoportos ifjú sportolók képviselték a Veszprémi Torna Club (VTC) színeit.

A II. korcsoportosok szép helytállással a negyedik helyen végeztek. A csapat tagjai: Garai Zara, Pálfi Leila, Kálmán Luca, Gosztolai Szaffi, Horváth Lora, Kovács Luca, Molnár Dorka, Kovács Zoé). A III. korcsoportosok is nagyszerűen teljesítettek és bronzérmet érdemeltek ki. A tagok: Kugler Hanna, Barabás Szilvia, Fejér Bernadett, Beitl Maja, Borzas Liána, Schreyer Virág, Tamás Liza.

Ez a megméretés volt a MATSZ Zsebibaba Csapatbajnokság, Budapest-Vidék Bajnokság egyik előversenye. A szezonzáró megméretésre így nagy önbizalommal utazhattak a fővárosba Szokoly Réka, Kuti Bernadett és Árkovits Krisztina tanítványai.

A képen Szokoly Réka edző és bronzérmes tanítványai láthatók Fotó: Veszprémi Torna Club

A budapesti viadalra 47 vidéki egyesület adta le nevezését. A VTC minden korosztályban indított csapatot, és a kötött kategóriákban (azonos korúakból álló csapatok) mindhárom korcsoportban a Vidék Bajnokság bronzérmét szerezte meg.

A bronzérmes csapatok. I. kcs.: Antal Lilla, Szabó Eszter, Horváth Róza, Pap Réka, Dobosi Lili, Jurec Dóra. II. kcs.: Pálfi Leila, Horváth Lora, Kálmán Luca, Gosztolai Szaffi, Kovács Zoé, Molnár Dorka, Kovács Luca, Gazai Zara. III. kcs.: Barabás Szilvia, Beitl Maja, Tamás Liza, Borzas Liána, Schreyer Virág, Kugler Hanna.

Szólnunk kell még arról is, hogy a II. korcsoport szabad kategóriájában gyűlt össze a legnépesebb mezőny, összesen 19 együttes jelezte részvételi szándékát. Két veszprémi csoport is megmutathatta tudását, felkészültségét és a gyerekek életük első versenyén nagyszerűen helyt is álltak. A VTC "A" csapata a nyolcadik (Papp Rubin Napsugár, Fujár Bernadett, Tamás Laura, Koronczai Csenge), míg a VTC "B" jelű gárdája (Pezl Dalma, Vizeli Melinda, Fazekas Jana, Koronczai Ármina, Bódiss Lilien, Bedő Rebeka) az előkelő tizedik helyezést érte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!