Sport

2014.11.12. 12:05

Bronzéremmel mutatkozott be a csapatbajnokságban a Veszprémi Torna Club

Veszprém - Hosszú kihagyás után újra csapatbajnokságon szerepelt a Veszprémi Torna Club (VTC) női torna szakágban. A klub fantasztikus sikert ért el, bronzérmes lett.

B. Virág Rita

 

Horváth Arnold edző, Gesztesi Lili, Jónás Alíz, Kupcsik Csenge, Lukács Laura, Géringer Mia, Mészáros Sára, Árkovits Krisztina edző, ülve Kapai Márk edző és a csapat kabalája  (Fotó: Veszprémi Torna Club)

Gyermek-haladó korcsoportban nevezett a VTC a csapatbajnokságra. Ez a viadal fontos visszaigazolást jelentett az egyesület edzői számára, hogy jó úton haladnak-e.

A Magyar Torna Szövetség tagjai között húsz női torna szakágban dolgozó egyletet tartanak számon, amelyek természetesen mindannyian képviseltették magukat a rangos eseményen. A VTC végül kiemelkedő eredménnyel jelezte, az elmúlt két év kemény munkája nem volt hiábavaló, hiszen az ifjú hölgyek a dobogó harmadik fokára állhattak fel a nagy múlttal rendelkező Békéscsaba és a KSI mögött. Ráadásul a csb-n összetett egyéni eredményt is hirdettek. A 2003-04-es korosztákyban Jónás Alíz és gesztesi Lili a tizedik helyen osztozott, Kupcsik csebge 13. lett, míg a 2005-ösnél fiatalabbak csoportjában Lukács Laura ezüstérmet vehetett át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!