Sport

2013.02.08. 12:30

A Medgyaszay három sportágban szervezett megmérettetést

Az intézmény fennállásának huszadik évfordulója alkalmából versenysorozatot bonyolított le a Medgyaszay István Szakképző Iskola és Gimnázium, amelynek diákjai szép eredményeket értek el.

Horváth Gábor

A veszprémi iskola által életre hívott sorozaton, amelyhez több helyi és környékbeli intézmény csatlakozott, három sportágban mérték össze tudásukat a diákok. A házigazdák először floorball-bajnokságot szerveztek, amelyen végül harmadik helyezést értek el. A gólkirály a medgyaszay-is Beleznai Benjamin lett.

Asztaliteniszben a medgyaszay-is tanulók (balról: Udvardi, Paricska, Cieloszyk, Jónás, Fenvyes) bizonyultak a legjobbnak (Fotó: Tóthné Nagyőszi Ildikó)

Asztaliteniszben dupla hazai siker született, a lányoknál Cieloszyk Anna győzött, a fiúk mezőnyében pedig Fenyves Máté volt a legjobb. A harmadik sportág a röplabda volt, ebben a mezőnyben negyedikként végzett a Medgyaszay.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!