Sport

2011.04.21. 16:35

Utolsó hazai bajnoki

Veszprém - A férfi röplabda Extraligában az 5-6. helyért zajló két győzelemig tartó párharc második felvonása szombaton 18 órakor következik a VRC és a Dág között.

B. Virág Rita

A két sikerig tartó csatában a Dág szerzett előnyt, miután hét közben 3:1-es sikert aratott hazai környezetben.
- Erősen megfogyatkoztunk az utóbbi hetekben, nem is akarok mást említeni, mint Cziczó Gábort és Puspán Balázst, akikről fogalmam sincs, hogy miért nem vettek részt a mérkőzésen. Ennek dacára úgy látom, ha nem is a legerősebb, de a legegységesebb, a leglelkesebb most a társaság, a hozzáállása mindenkinek példamutató - összegzett Nyári Sándor, a VRC mestere.
A szakvezető kitért arra, hogy Dágon óriási hangulatot teremtettek a nézők, és a hazai pálya ezen előnye döntött a házigazda javára.
 
- Ez a derbi méltó volt mindkét félhez. Eddig mindannyiszor színvonalas, izgalmakban bővelkedő meccset vívtunk a Dággal, most sem volt ez másképp - hangsúlyozta a tréner, aki elmondta még, mindenképp szeretnének harmadik mérkőzést, ezért minden erejükkel, tudásukkal azon lesznek, hogy kiharcolják az egyenlítést, vagyis a győzelmet.
Az utolsó hazai bajnokin több olyan játékost is elbúcsúztatnak, akik utoljára viselik a veszprémi szerelést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!