Sport

2011.04.11. 17:02

Kétezernél is több futót regisztráltak

Veszprém - Újra sárgába öltözött tömeg lepte el a Stop. Shop bevásárlóparkot, ahol negyedszer tartottak nagyszabású futónapot az egészséges életmód népszerűsítése jegyében.

B. Virág Rita

Az Intersport Stop-Shop futónapon két táv közül lehetett választani: a mozogni vágyókra, az amatőrökre három kilométeres kör várt, míg a profiknak kilenc kilométert kellett teljesíteni.

A rövidebb teljesítménykörön két és félezer indulót regisztráltak, akik sárga pólót húzva futhatták végig a távot. Elsőként a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) két sportolója ért célba, Bertalan Renátó a férfiaknál nyert, Tóth Lili pedig a nőknél. Valamennyi célba érkező a rendezvény egyik támogatójától nagy szatyor ajándékot, frissítőt, gyümölcsöt, kapott a megjelenésért.

 



A kilenc kilométeres versenytávon is a VEDAC uralta a mezőnyt. Az uraknál Kállay Dániel nyert meggyőző fölénnyel, mögötte Schiffel Gergő és Ádók Roland végzett. A hölgyeknél Nagy Mónika, Németh Eszter, Eiserle Judit volt a leggyorsabbak sorrendje. A dobogós helyezettek  sportszervásárlási jutalomban részesültek 30, 20, 10 ezer forint értékben.

Az iskolák mozgósítási versenyét a veszprémi Báthory iskola nyerte, a második a Gyulaffy iskola, a harmadik pedig a Cholnoky lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!