Sport

2009.10.30. 15:30

Szombati kosárlabda - A PKC otthon, a VESC idegenben bizonyíthat

Pápa, Veszprém - Az NB I/B-s kosárlabda bajnokságban mindkét Veszprém megyei csapat szombaton lép pályára. A Pápai KC ismét otthon, a Veszprémi ESC újra idegenben bizonyíthat.

Novothny Ottó

A PKC a nyugati csoport egyik legerősebb alakulatát, a veretlen Nagykanizsát fogadja szombaton 16 (változott az időpont!) órakor.

- Tovább nőttek a gondjaink  állapította meg kissé szomorúan Vajda József a pápaiak mestere. 

- Az idei bajnokságban eddig a legponterősebb játékosunk volt Bogdán Erik, aki súlyosan megsérült, hetekig nem számíthatunk rá.

Kollár Balázs változatlanul nem lehet velünk, ráadásul többen is betegeskednek. Számomra már az is álomszerű lenne, ha egyszer azzal a csapattal tudnék végre edzésen dolgozni, amit nyáron elterveztem és akkor még az együtt játszást nem is említem. Persze nem adjuk fel, a hazai pálya mellettünk szól, remélem, hogy szurkolóink is segítenek majd szombaton.

Három hazai, illetve egy idegenbeli győzelem után az ötödik sikerre készül a Veszprémi Egyetem SC.

- A Kozármisleny hazai pályán veszélyes lehet - fogalmazott Molnár István a VESC szakvezetője. 

- Különösen úgy, hogy az általunk is jól ismert Hidi Tamás, a csoport legeredményesebb játékosa is az ellenfélnél lép pályára.

Mellette vannak még rutinos kosárlabdázóik a hazaiaknak. Nálunk Szabó Balázs játéka kérdéses, a többiek biztosan ott lesznek.

Két azonos stílusú, tehát elsősorban a védekezésben erős alakulat néz majd farkasszemet, mindenképpen győzelmi sorozatunk folytatására készülünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!