Rendőrségi

2015.11.27. 18:58

Súlyos baleset a körgyűrűn – Négyen sérültek meg

Veszprém – Két személygépkocsi ütközött össze a Veszprémet elkerülő külső körgyűrűn, a tapolcai elágazónál pénteken este.

Kovács Erika

Egy személy súlyosan megsérült, őt a veszprémi tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki a roncsból. További két személy könnyebb sérülést szenvedett – közölte Csépányi-Barczi Petra megyei katasztrófavédelmi szóvivő. Teljes útzár mellett történik a helyszínelés. A mentéshez nagy erőkkel vonultak ki a mentők és a tűzoltók.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója: Az elsődleges adatok szerint három személy sérült meg abban a balesetben, amely 2015. november 27-én 19 óra 35 perc körüli időben történt Veszprémben, a 77-es számú főút 1. kilométerszelvényében, a tapolcai elágazónál. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A forgalom rendőri irányítás mellett halad, torlódás várható, ezért kérjük a közlekedők türelmét és fokozott óvatosságát az érintett útszakaszon.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint: Két személyautó ütközött a 8-as számú és a 77-es számú út kereszteződésében, pénteken este. A baleset következtében egy ember súlyos, kettő könnyű sérülést szenvedett. A helyszínre a veszprémi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a súlyos sérültet feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki a roncsból. A műszaki mentés és a forgalmi akadály megszüntetése ideje alatt teljes útzár van érvényben.

Frissítés: 

21:30:
A rendőrök feloldották az útlezárást. A főút ismét teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!