Rendőrségi

2015.09.03. 11:16

Ittasan garázdálkodott a nő

A Veszprémi Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat egy 28 éves nővel szemben, aki ittasan, garázda viselkedésével többször is megzavarta az egyik Várpalota melletti település nyugalmát.

Az elkövető trágár szavakat kiabált az utcán. Egy asszony megkérte, ogy hagyja abba a hangoskodást – közölte Gulyás Ildikó megyei főügyészségi szóvivő. A nő erre kiabálni kezdett az asszonnyal és elindult felé, az ismételt felszólításra azonban felhagyott ezzel. Ezután a padokat rugdosta, a nála lévő táska tartalmát pedig a földre borította. A vádlott egy másik alkalommal szintén erősen ittas állapotban káromkodott az utcán, amikor egy család idősebb hölgy tagja megkérte, hogy hagyja abba a káromkodást. A vádlott erre még hangosabban kezdett kiabálni és elindult az asszony felé. A sértett lánya édesanyja védelmére kelt, karját kinyújtva tartotta magától távol a vádlottat, hogy a bántalmazást megakadályozza. Végül a helyszínre érkező rendőrök szállították kórházba a nőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!