Rendőrségi

2015.04.29. 08:11

Forgalomkorlátozások Veszprém megyében kerékpárverseny miatt

Veszprém – Második alkalommal érinti Veszprémet a Carpathian Couriers Race elnevezésű nemzetközi U-23-as országúti kerékpárverseny.

Horváth Gábor

A rangos sorozat tavaly innen rajtolt, idén a lengyel és szlovák futamok után az utolsó állomást rendezik a városban. A megmérettetésen 30 európai és ázsiai csapat kétszáz kerékpárosa vesz részt, a mezőnynek két magyar együttes is tagja. A Veszprém környéki futamot május 3-án, vasárnap rendezik meg. A rajt és a cél is az Óváros tér. Az indulók 11 órakor rajtolnak és 115 kilométert tesznek meg, várhatóan délután két órára érkeznek vissza a megyeszékhelyre.

Az útvonal: Veszprém–Nagyvázsony–Kapolcs–Tapolca–Nyirád–Halimba–Pula Veszprém. A verseny miatt különböző helyszíneken (a 77-es, a 7317-es, a 7315-ös, a 7309-es és a 8-as utakon) lehet számítani rövidebb ideig tartó lezárásokra. A forgalomkorlátozás Veszprémet is érinti, az Óvárosi téri és az Erzsébet ligeti parkolókat vasárnap 6 és 16 óra között lezárják. A Vár utcát vasárnap 10 és 11.10, illetve 13.45 és 15 óra között nem lehet majd megközelíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!