Rendőrségi

2015.11.27. 12:29

4 tanács Vastag Tamástól az ünnepek biztonságáért

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság "Biztonságban az ünnepekben" című bűnmegelőzési kampányában részt vállalt Vastag Tamás énekes.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az év végi ünnepek előtt idén is nyomatékosan felhívja a lakosság figyelmét értékeik fokozottabb védelmére, az áldozattá válás elkerülésére, ezért „Biztonságban az ünnepekben" címmel prevenciós programot indít. Minden héten más-más témában ad tanácsot a fiatalok, az idősek és a családok számára alkalmi és trükkös lopások, betörések, a biztonságos vásárlás és bankkártya használat tárgyában. Célja, hogy az ünnepeket ne keserítse meg az, hogy az ajándékra szánt összeg rossz kezekbe kerül, Veszprém megye lakosai betörések és alkalmi lopások áldozatává váljanak, az interneten megrendelt meglepetés soha nem érkezzen meg, vagy irataikat, telefonjukat, bankkártyájukat mások használják.

A főkapitányság bűnmegelőzési programjaiban korábban is részt vállalt Vastag Tamás énekes, aki a tudatos internethasználattal kapcsolatos ismeretek népszerűsítése érdekében végzett tevékenységéért emlékérmet kapott a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságtól. A népszerű énekes is egyetért abban, hogy a bűncselekmények nagy része odafigyeléssel megelőzhető, és tanácsaival ő is segíti megyénk lakosait, támogatja a főkapitányság programját.

Íme néhány jó tanácsa:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!