Rendőrségi

2012.11.12. 10:03

Veszprémben fogtak el két vidéki körözöttet

Veszprém megye - Igazoltatás során fogtak el a rendőrök két körözött embert vasárnap.

Varga Lívia

Őrizetbe vettek a rendőrök egy 26 éves sárkeresztúri férfit 11-én délelőtt, mivel igazoltatása során kiderült, hogy a Székesfehérvári Törvényszék BV Csoportja körözését, illetve elfogását rendelte el. A veszprémi rendőrök felvették a kapcsolatot a körözést irányító Sárbogárdi Rendőrkapitánysággal, ahol a közérdekű munka átváltoztatása iránt indult büntetés- végrehajtási ügyben szereplő elítélttel szemben a további, szükséges intézkedéseket megtették.

Egy garázdaság elkövetője is rendőrkézre került tegnap: a 23 éves pusztamiskei személyt járőrök igazoltatták Veszprémben, amikor is adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy az Ajka Városi Bíróság körözést és elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A járőrök ezt a férfit is elfogták és őrizetbe vételével párhuzamosan ajkai kollégáikat is értesítették - tájékoztatott hétfőn a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!