Púder Nélkül

2015.11.01. 14:43

A kiegészítők stílusa

A stílusos, vonzó megjelenés egyik titka, hogy a kiegészítőket azonos stílusban kell tartani, mint amilyen a ruha – mondta Soós Katalin stílustanácsadó.

Penk Tímea

Ha nem passzol a ruha az ékszerhez, akkor az összhatás disszonáns lesz.

Illusztráció: Nagy Éva

– Alkalmibb ruhához nemesfém ékszer vagy gyöngy, esetleg befoglalt köves ékszer illik. Az egyszerű vonalvezetésű darabokhoz letisztultabb bizsuk vagy egyszerű ásványi ékszerek; a nőcis stílus a finomabb, cizelláltabb ékszerek, a vagányabb, egyedibb ruhákhoz formabontóbb stílusú ékszerek valók – fogalmazott Soós Katalin. A cipő, táska és öv stílusát is érdemes a ruhához igazítani, így lesz a megjelenés tökéletes. Sportos szereléshez sportos cipőt, kiskosztümhöz körömcipőt, estélyi ruhához alkalmi cipőt érdemes választani.

– Gyakran bátorítanak a stylistok divattörésre, például selyemszoknyához túrabakacsot, kiskosztümhöz gladiátorcsizmát ajánlanak. Az ilyen merész párosításokat csak a nagyon határozott személyiségű emberek tudják viselni – mondta a tanácsadó. Soós Katalin szerint attól, hogy valami szuperdivatos, még nem biztos, hogy ízléses.

Címkék#divat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!