Pápa

2016.12.06. 12:35

Ünnepeljen közösen Erzsébetváros!

Pápa – Lakosok kezdeményeznek jótékonysági eseményt, melynek teljes bevételét a városrész óvodájának adják át szombaton 13 órakor ünnepélyes köszöntők keretében.

Laskovics Márió

Erzsébetvárosi ádvent címmel december 10-én, szombaton 8 órától magánszemélyek és csapatok részvételével jótékonysági főzést és süteménykóstolást szervez az Erzsébetvárosiak baráti köre az Esterházy út 29. udvarán, illetve a Kocsis büfé előtt felállítják a városrész karácsonyfáját, amire bárki elhelyezheti kedvenc díszét. A program teljes bevételét az Erzsébetvárosi óvoda részére ajánlják fel.

Papp András és Venczel Csaba, mögöttük lesz felállítva a karácsonyfa

A jótékonysági esemény ötlete Papp Andrástól származik. - Mivel idén az Erzsébetvárosi napon a játszótér felújítására gyűjtöttünk, ezért gondoltam, hogy fogjunk össze és adományozzunk az óvodának is. A törzsvendégek már nyár óta adakozhatnak a büfében kihelyezett tartóba – mondta el Papp András, a Kocsis büfé üzemeltetője, aki hozzátette, eddig négy csapat nevezett a főzőversenyre.

A Kocsis büfé mögötti területen lesz a főzőverseny
Fotó: Laskovics Márió

- Ez nem egy felülről jövő, hanem lakossági kezdeményezés. Kérjük a lakókat, hogy karácsonyi száraz sütemény-felajánlásaikkal támogassák az eseményt. A karácsonyfát is egy erdőmérnök lakó ajánlotta fel. Nem egész napos, nagy rendezvény lesz, minden a lakók hozzájárulásával valósul meg – tudtuk meg a kis költségvetésű adventi rendezvényről Venczel Csabától, a városrész önkormányzati képviselőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!