Pápa

2015.01.02. 17:51

Elsöprő sikerű pápai fúvós show

Pápa - Garantáltan felpezsdítően indult a 2015-ös esztendő mindazoknak, akik részt vettek Pápa Város Fúvószenekarának fergeteges Újévi Fúvós Show-ján a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ (JMSZK) színháztermében.

Polgár Tibor

A város fúvósai hagyományosan nívós koncerttel örvendeztetik meg a közönséget az új esztendő elején. A zenekar mindig igyekszik valami különlegességet belecsempészni az aktuális újévköszöntő hangversenyébe, amelyhez kapcsolódóan ezúttal a legnépszerűbb ABBA-dalokat dolgozták fel, egyúttal pedig a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség szakmai zsűrijének minősítését is kikérték.

Fotók: Babos Petra

Az Újévi Fúvós Show-n a fúvósok mellett a vonós szekciót a JMSZK Kamarazenekara alkotta, míg a vokált Pápa Város Bárdos Lajos Vegyeskara szolgáltatta. A világhírű dalok Kövendy Eszter és Ekanem Bálint Emota előadásában hangzottak el, a táncos jelenneteket pedig a Rebel-Lion TSE fiataljai adták elő. A lendületes, elképesztő dinamikával rendelkező kétórás műsort humoros maffiatörténet is színesítette Móczár Bencének és Tegyi Kornélnak köszönhetően. Horváth Adrián karnagy elárulta, az ABBA-show-val olyan műsort kívántak előadni, amely egy szakmai minősítésen is megállja a helyét. A közönség által szűnni nem akaró vastapssal jutalmazott előadás a szakmai zsűrit is levette a lábáról: Pápa Város Fúvószenekarának 2015. évi újévköszöntő produkcióját arany fokozatúra minősítették a szórakoztató, show kategóriának a C – azaz a felső nehézségi szintet jelentő – csoportjában.

A 2015-ös év első két napján előadott hangverseny a nagy érdeklődésre való tekintettel január 31-én, szombaton 19 órától ismét színpadra kerül a JMSZK-ban.

Címkék#pápa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!