Pápa

2016.07.14. 18:16

Elaludt a feltört autóban a bulihuligán

Pápa - Buliból hazafelé tartva egy fiatalember úgy gondolta, jó ötlet feltörni egy parkoló autót, és abból ellopni egy rádiót. Ám a tervébe "apró" hiba csúszott: a lopási kísérlet közben elaludt.

Polgár Tibor

Sándor Zsolt rendőr hadnagytól, a Pápai Rendőrkapitányság munkatársától megtudtuk: a rendőrség vádemelési javaslattal zárta le egy 20 esztendős pápai férfi ellen folytatott nyomozását, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy idén februárban az egyik éjjel buliból hazafelé tartva felfeszítette egy, az utcán várakozó személygépkocsi első ajtaját. Ezután megpróbálta ellopni a járműben lévő autósrádiót, de a nagy igyekezet közben elnyomta az álom. A botcsinálta tolvajt a  helyszínre kiérkező rendőrök ébresztették fel, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. Itt a gyanúsított beismerő vallomást tett, cselekményét megbánta, azt ittasságával magyarázta. Egyúttal a fiatalember ígéretet tett rá, hogy az általa okozott kárt igyekszik megtéríteni.

Az eljáró hatóság a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás iratait a Pápai Járási Ügyészséghez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!