Paloznak

2016.07.12. 19:25

India magyarországi nagykövete megszerette a balatoni tájat

Paloznak - Nem egészen egy éve India magyarországi nagykövete Rahul Chhabra, aki a napokban Paloznakra látogatott a Jógahétvége alkalmából.

Kekk Sára

Pár héttel ezelőtt még a Gangesz-Duna Indiai Kulturális Fesztiválon vett részt, majd programjai sorában a nemzetközi jóganap következett. Most alkalma nyílt megtekinteni a kis Balaton-parti települést is, ami rögtön belopta magát a szívébe.

Rahul Chhabra indiai nagykövet nagyon megszerette a Balatont Fotó: Módos Csaba

- Elmentünk kicsit sétálni a településen, a polgármester megmutatta a paloznaki látványosságokat, és nagyon remek hely. Közben benéztünk egy jógaórára is - mesélte a nagykövet. - Akik itt jógát oktatnak, azok általában Indiába is ellátogatnak, eredeti, hiteles forrásból tanulják a jógát, tehát teljesen megbízható, jó oktatók.

Hozzátette, a jóga nemzetközi napján kettő olyan jógaoktató volt, aki Indiából jött, kifejezetten azért, hogy a magyar jógaoktatók számára tarthasson órákat.

Mikor a Balatonról kérdeztük, mosolyogva mesélte, családjával, gyermekeivel is szeretnének eljönni a tóhoz. - A gyermekeim jelenleg az Egyesült Államokban vannak, a szüleim és a nővérem Indiában, a barátaim pedig a világ minden részén vannak, és mindenki el akar majd jönni Budapestre és a Balatonra.

Címkék#Paloznak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!