hirdetés

2021.08.16. 16:26

Kerámia tetőcserép

Korábbi cikkünkben már volt szó a betoncserepekről, most a kerámiacserepeket vesszük górcső alá.

A kerámia tetőcserepek összes előnyös tulajdonsága az alapanyagának, az agyagnak köszönhető. Évezredes történelme alatt bizonyította, hogy az égetett kerámia kiválóan állja az idő és az időjárás próbáját. Mivel a cserép a maximális törőszilárdságát már a kiégetés pillanatában eléri, a kész tető is az első pillanattól kiemelkedően bírja a terhelést.

De nézzük az előnyeit részletesen:

- Könnyű, így súlyával nem terheli a tetőt

- Ellenáll az időjárás viszontagságainak

- Színtartó

- Hosszú életű

- Természetes anyag

- Remekül szellőzik, páraáteresztő képessége kiváló

- Hatalmas formaválaszték

- Fagyálló, saválló, lúgálló

- Sima felület (gátolja a szennyeződések lerakódását)

Megnézem a kínálatot

 

A tető házunk éke, koronája, de nemcsak látványosnak, hanem tartósnak is kell lennie, hiszen az épület egyik legkomolyabb igénybevételének kitett, legösszetettebb szerkezete, állapota jelentősen befolyásolja az épület élettartamát.

A legfontosabb szempont a megfelelő tetőcserép kiválasztásánál mégis az, hogy a gyártó rendeltetésszerű használat mellett hány év garanciát vállal a termékre, és mennyi ideig biztosítja a pótlást.

Amennyiben kerámia tetőcserépre esik a választás, széles termékkínálat, és gazdag színválaszték áll rendelkezésre. Telephelyünkön a kerámia tetőcserepeken kívül megtalálhatók a betoncserepek is. Szeretettel várjuk Kereskedésünkben!

Lang Építőanyag Kereskedés Veszprém

Kapcsolat

Cím: 8411 Veszprém-Kádárta, Győri út 1.

Tel.: +36 88 458 500

Fax: +36 88 458 501

E-mail: [email protected]

Nyitvatartás:

H – P: 7:00-16:00 óráig

Szo: 7:00-12:00 óráig

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!