Siralmas produkció

3 órája

Az elemző szerint teljes kudarc volt Magyar Péter tüntetése

Úgy tűnik, hogy a párt népszerűségének a növekedése megakadt, az agresszív retorika csak egy nagyon szűk választói rétegnél hatásos – fogalmazott a Magyar Nemzetnek a Nézőpont Intézet vezetője, Mráz Ágoston Sámuel.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke beszédet mond a párt demonstrációján az MTVA óbudai székháza előtt 2024. október 5-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Összességében egy rendezvényszervezési és politikai kudarcnak tűnik Magyar Péter tüntetése – értékelte a lapnak a Nézőpont Intézet vezetője a mai MTVA-székház előtti megmozdulást. Az elemző hangsúlyozta, hogy 

nem volt sikeres Magyar Péter tüntetése, mert a Tisza Párt elnöke nem tudott mozgósítani és nem tudta fenntartani azt az érdeklődést, amihez hozzászokott tavasszal. 

Mráz Ágoston Sámuel úgy látta, hogy maga a rendezvény is szétesett, sokszor volt olyan unalmas pillanat, amikor a show-műsor miatt odaérkezők érdeklődése alábbhagyott, és az sem volt világos, hogy Magyar Péter mit akar követelni. 

A tévé épületébe bejutott, a Magyar Televízió beszámolt a tüntetéséről, amit ő megkérdőjelezett. Amikor pedig bejátszották a tévé műsorát, akkor láthatóan nem sikerült a vádakat alátámasztó részleteket találni – mutatott rá a Nézőpont Intézet vezetője.

Ugyanakkor a Nézőpont Intézet vezetője szerint a mai kudarc nem jelenti azt, hogy Magyar Péter ősszel ne próbálkozna újra, például október 23-án, vagy újabb és újabb akciókkal ne próbálná magára vonni a figyelmet a jövőben.

A teljes cikket ITT tudja elolvasni.

A Partizán szakértői sem kímélték Magyar Péteréket

A Partizán műsorában sem voltak elragadtatva Magyar Péter mai tüntetésétől. A Gulyás Márton nevével fémjelzett csatorna négy és fél órás adásban közvetítette az esemény minden apró részletét, amikor azonban Magyar Péter beszédével véget ért a tüntetés, a stúdióba behívott szakértők nem tudtak már tovább jópofizni Magyarék siralmas produkciójához – olvasható a Magyar Nemzet online felületén megjelent cikkben.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában