Háborúpárti politikus

2024.06.29. 10:59

Nacsa Lőrinc: Manfred Weber egy valódi hungarofób ember (videó)

Az Európai Néppártot balra toló Manfred Weber egy háborúpárti politikus, aki folyamatosan még több harci járművet, még több fegyvert, még több lőszert akar Ukrajnába küldeni - fogalmazott a közösségi oldalán Nacsa Lőrinc.

MW

Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) elnöke a párt brüsszeli eredményváróján az európai parlamenti választások estéjén, 2024. június 9-én

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Olivier Hoslet

Manfred Weber régóta ellenséges Magyarországgal szemben. A hazai baloldallal együtt megszavazott 21 Magyarországgal szembeni határozatot és már a kezdetektől fogva támogatta a migrációt és a kötelező kvótát - emlékeztetett videójában az országgyűlési képviselő. 

Manfred Weber egy valódi hungarofób ember. Támadja hazánkat, amiért nem engedjük be a genderpropagandát az iskoláinkba, amiért megvédjük a szuverenitásunkat és kimaradunk a háborúból, valamint nemet mondunk a migrációra. Ehhez a háború-, migráció- és genderpárti Manfred Weberhez csatlakozott most Magyar Péter. Úgy tűnik, hogy a következő európai parlamentben az ő személyében lesz utánpótlása Donáth Anna és Cseh Katalin magyar érdekekkel szembemenő tevékenységének

- mondta Nacsa Lőrinc.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában